Chemisch Co. van Jiaxingsnanyang Wanshixing, Ltd.

 

De leverancier van de epoxyharsverharder!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. certificaten
De levertijd is snel, en zeer belangrijk: de producten altijd verzonden gelijke de orde. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld.

—— Jerry

Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 4 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— steeg

 • lopende band

  Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 0Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 1Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 2Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 3Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 4Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 5Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 6Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 7Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 8

 • OEM / ODM

  Wij zijn bij machte om orden die tegen klantensteekproeven goed te keuren ontwerp, specificaties specificeren

   

  en verpakkingsvereisten.


  Diverse soorten Verpakkingsdoos zijn voor uw kiezen.

   

  OEM de Verpakkingsdoos met uw embleem is geen probleem.

 • R & D

   

  Onderzoek en Ontwikkeling (R&D) die ook in Europa als onderzoek wordt de het gekend en de technische (ortechnological) ontwikkeling (OTO), zijn een algemene voorwaarde voor activiteiten met betrekking tot collectieve of regeringsinnovatie.

   

   

  De activiteiten die als R&D geclassificeerd zijn verschillen van bedrijf tot bedrijf, maar er zijn twee primaire modellen, met een R&D-afdeling die of door ingenieurs worden bemand en die met direct het ontwikkelen van nieuwe producten wordt belast, of die met industriële wetenschappers wordt bemand en die met toegepast onderzoek op wetenschappelijke of technologische gebieden wordt belast die toekomstige productontwikkeling kunnen vergemakkelijken.

   

  In beide gevallen, verschilt R&D van de overgrote meerderheid van collectieve activiteiten in zoverre dat het niet vaak bedoeld is om directe winst op te brengen, en draagt over het algemeen groter risico en een onzeker rendement van investering.

   

   

  Wij hebben professioneel onderzoek & ontwikkelingsteam voor u.

   

   

Contactgegevens
Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Woon

Tel.: +86 181 6732 7733

Fax: 86-573

Direct Stuur uw aanvraag naar ons