Chemisch Co. van Jiaxingsnanyang Wanshixing, Ltd.

 

De leverancier van de epoxyharsverharder!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. certificaten
De levertijd is snel, en zeer belangrijk: de producten altijd verzonden gelijke de orde. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld.

—— Jerry

Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 4 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— steeg

Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd.
工厂鸟瞰图 生产设备 厂区 灌装设备 原料储存罐 生产监控 实验分析 数据检测分析 仓库包装
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : DIANYOU
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 30,000,000.00-50,000,000.00
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 70% - 80%
Verified by
Info marked by “ ” is verified by SGS

Registratieformulier voor buitenlandse handelsrecords

Certificaat voor kwaliteitsmanagementsysteem

Zakelijke licentie

Werd Chemisch Co. van Jiaxingsnanyang Wanshixing, Ltd opgericht in 2004, aangezien één dochteronderneming van de Groep van Zhejiang Nanyang, het de tweede chemische fabriek na Plastic Chemisch Co. Ltd van Jiaxing Nanyang is.

Ons bedrijf wordt gevestigd in Nationaal Chemisch Industrieterrein, Zhapu-Havengebied, Jiaxing, Zhejiang-Provincie, is het ongeveer 100 kilometers vanaf Shanghai, bestaan Ningbo en Hangzhou, het gebied met rivier-oceaan gecombineerd vervoer en de nationale eerste haven van klassen haven-Zhapu, en door Zhajiasu snelweg omringd, Hangpu-houden de snelweg, Hangzhou-Baaiseacrossing de Brug, Huzhahang-het hoge snelheidsspoor (in aanbouw), provinciale weg 01 en provinciale weg 07, het het grote voordeel van geschikt vervoer.

 

Behandelt Chemisch Co. Ltd van Jiaxingsnanyang Wanshixing een gebied van 20 acres met meer dan 60 werknemers. Wij hebben vier productielijnen en onze jaarlijkse productiecapaciteit is 30000 ton, is de grootste fabrikant van opbrengst en verkoopvolume in zelfde typeproducten in China. Ons bedrijf slaagt aan en stijgt van Plastic Chemisch Co. Ltd van Jiaxing Nanyang met bijna 20 jaar ervarings van productietechnologie en beheer, introduceert onlangs de recentste geavanceerde technologieën en het materiaal, en stelt een groep professionele productietechnici tewerk. Wij zijn geëngageerd aan de productie van WNY-genezende agent MTHPA van de reeks de vloeibare epoxyhars., en streven naar het vastleggen van de grootste de productiebasis van de wereld van anhydride genezende agent die zich op de regionale voordelen en middelenvoordelen baseren van Zhapu-havengebied.

 

Wij hebben strikt productieproces, geavanceerd materiaal, sterke technische kracht om de stabiliteit van productkwaliteit te verzekeren en superieure prestaties, de ISO9001-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem en 14001 milieusysteemcertificatie overgegaan, zijn wij een lid van de Epoxyharstechnologie Toegepaste Vereniging van China, met stabiele kwaliteit en opmerkelijke prestaties, zijn onze producten gebruikt in elektronika, elektrisch gebied, insulants en inbeddend materialen, en geweest in de grote vraag onder nationale klanten.

 

Wij hangen „verzekerend de prima kwaliteit en handhavend de prima reputatie“ bedrijfsfilosofie aan, en hangen het „klanten eerst“ principe om aan onze klanten de kwaliteitsdiensten aan te bieden.

 

JIAXING NANYANG WANSHIXING chemisch-INTRODUCTION.p…

Contactgegevens
Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Woon

Tel.: +86 181 6732 7733

Fax: 86-573

Direct Stuur uw aanvraag naar ons